home

 

Angeline Delicaat


Onderweg zijn, daar houd ik van, andere perspectieven, vergezichten, ontmoetingen. Reizen, zwerven en kunstuitingen geven me nieuwe inzichten en veel energie.

Thuiskomen doe ik ook graag. Hoe meer ik mezelf ken, hoe meer ik in de ander herken. Uiteindelijk zijn we allemaal verbonden, delen we allemaal dezelfde behoeften. Ik neem graag de tijd, voor jouw verhaal en voor je vragen, zodat jij je gehoord voelt en van daaruit zelf nieuwe inzichten vindt. Zelfkennis maakt dat je thuis bent bij jezelf, waar je ook bent, wat er ook gebeurt. Het maakt ook dat je wezenlijker verbonden bent met anderen, in een goed evenwicht tussen autonomie en verbondenheid.

De vraag wat ons drijft, wie jij bent, wie ik ben, vind ik al vanaf mijn jeugd een boeiende vraag. Na mijn studie tot docent beeldende vorming, heb ik een jaar door Afrika gereisd. Wat me bijzonder verwonderde was, dat in ieder mens, ongeacht levensomstandigheden, geloof, huidskleur, en kwetsbaarheid, een ongekende kracht en creativiteit zit, op zoek naar waarheid en vrijheid.
Op mijn tocht werkte ik met jongeren, studenten en volwassenen op allerlei verschillende schooltypes,  ik beoefende meditatie en lichaamswerk en gaf aandacht aan mijn kinderen.  Kunst, reizen, zelfonderzoek en ondernemerschap zijn de rode draden in mijn leven. In mijn huidige werk komt dat zo mooi samen: kunstzinnige activiteiten organiseren en uitvoeren, bijdragen aan de ontwikkeling van anderen, en voldoende ruimte voor mijn eigen inspiratie en schilderen. 


Dit zag ik in Santa Fé in New Mexico staan, in het museum waar ik het werk van Georgia O´Keeffe aan het bewonderen was. Dagelijks merk ik bij mijn cursisten hoe creatieve processen bijdragen aan meer inzicht, vreugde en plezier.

De laatste jaren richt ik mijn aandacht op de combinatie van kunst en zingeving. Het aanbod is nog steeds divers, variërend van de basiscursus schilderen Met Verve, tot en met de creatieve inspiratiereis naar Marokko.
 
Regelmatig volg ik trainingen en seminars om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden.
Deelnemers kenmerken mijn begeleiding als inspirerend, persoonlijk en aandachtig.

Je bent van harte uitgenodigd contact met me op te nemen.
Hoe? Mail of bel me, op de contactpagina vind je alle gegevens.

Op de facebook pagina Atelier Inspirit post ik regelmatig foto’s en impressies van de verschillende activiteiten.

 


 

home
workshops
coaching
impressies
Marokkoreis
contact
cursussen
angeline