home

home

 

Creatieve coaching

 

 

Beeldend werken laat je innerlijk spreken en geeft je de kans om gevoelens en gedachten te uiten zonder dat daar direct woorden voor nodig zijn. Die kunnen later komen als je kijkt naar het beeld dat je hebt gemaakt. Bij creatieve coaching kijk je vanuit een creatieve invalshoek naar je vraag of een thema dat je bezighoudt. Het kan gaan over werk, gezondheid, relaties, je eigen groeiproces, etc. Door inzet van verschillende creatieve werkvormen en stimulatie van je rechter hersenhelft, maak je contact met je onbewuste en wat daar leeft. De vraag waar jij mee aan het werk wilt gaan staat centraal. Die kan van heel uiteenlopende aard zijn :

Als je uitdrukking wilt geven aan wat je innerlijk bezighoudt.

Als je een innerlijke vraag wilt uitzoeken of verdiepen.

Als je veel in je hoofd zit en de neiging hebt je gevoelens weg te praten

Of je wilt weer aan het werk tijdens of na een periode van ziek zijn of burnout

Of je wilt met je handen aan het werk in het kader van een reïntegratietraject

Maar ook als je verdere stappen wilt zetten in je creatieve mogelijkheden Je krijgt de antwoorden op je vragen van binnenuit en ontwikkelt de moed en de kracht om die antwoorden te integreren in je leven.

In de sessies krijg je schilder, schrijf en boetseeropdrachten. Door middel van deze inspirerende opdrachten en de materialen waarmee je werkt, ontstaan er beelden die jou iets kunnen vertellen. Deze inzichten kun je vervolgens weer vertalen naar nieuwe beelden. Het gaat bij creatieve coaching niet om het eindresultaat maar om het proces ernaar toe. Je kunt het zien als een innerlijke ontdekkingsreis op weg naar je 'ware Zelf' en de wijsheid die daarin besloten ligt.

Voor wie?


Creatieve coaching is geschikt voor kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Het is belangrijk dat je zin hebt om met je handen bezig te zijn, maar je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Een traject bestaat gemiddeld uit 5 bijeenkomsten van 75 minuten.

Voorafgaand aan dit traject hebben we een kennismakingsgesprek waarin we vraag en aanbod op elkaar af gaan stemmen. Voor praktische informatie en kosten , kun je contact opnemen.


Reacties deelnemers:

Het fijne aan deze manier van werken vond ik dat er zonder praten of denken veel zichtbaar werd en dat ik daar op durfde te vertrouwen.

Mathilde.

Via ontspanning en ontdekking …deze verrassing! Dank je Angeline voor je aanwezig zijn bij deze reis!


Lidwien.

 workshops
coaching
angeline
impressies
Marokkoreis
contact
cursussen